Közkívánatra: Zárt szendvicsek, már másnapi rendeléssel és kiszállítással

A kísérletezési vágy nem hagy minket nyugodni, miniszendvicsek és falatkák terén is készülünk már sok sok újdonsággal, de még ne szaladjunk ennyire előre, mindent a maga idejében :). Annyit elmondhatok azért róluk, hogy azoknak, akik szeretik az egzotikus ízeket, igazán kedvezni fogunk :). Na de kanyarodjunk is vissza a zárt szendvicsek világába, sok újdonságot nem csempésztünk bele új termékeinkbe, csupán a Ti visszajelzéseitek alapján leginkább kedvelt miniszendvicseket és falatkákat gondoltuk újra nagyobb, kiadósabb formában, és zártuk őket be kb 20 cm hosszú mini baguettekbe. 

Fontos szerepet tölt be itt is a higiénikus, elkülönített csomagolás, melyet miniszendvicseink esetében is megoldottunk, kérésre rend szerint külön csomagoljuk dobozonként a fejenkénti 4-5 db miniszendvicset. A zárt szendvicsek esetében is ez teljes mértékben igaz, így semmilyen kontaktus nem keletkezik adott rendezvényen, vagy eseményen más résztvevőkkel. 

A már megszokott miniszendvics fajták közül a legnépszerűbbeket választottuk ki első körben, hogy megalkotjuk őket nagyobb verzióban is. Itt-ott picit változtattunk, alakítottunk az alap ötleteken. Például márványsajt krémes feketeerdősonkás miniszendvicsünk csodaszép díszítőelemét, a madársalátát zárt szendvicsünkben a karakteres ízvilágú rukkola salátára cseréltük le, vagy például lazacos szendvicsünk kapott néhány bébispenót levelet is. Bazsalikomos pestos mozzarellás szendvicsünk, vagy tonhalkrémes szendvicsünk összetevőin viszont nem változtattunk. 

Teljesen új ízként debütál kukoricás salátás csirkemell sonkás szendvicsünk melyben a finom reszelt gouda sajt és friss paradicsomszeletek ízharmóniáját a majonézes alapú salátába rejtett fűszerek teszik tökéletessé. Másik újoncunk, a prosciutto cotto olasz főtt sonkás szendvicsünk, melybe a füstölt mozzarella szeletek mellett ízletes articsókát is csempésztünk. 

Zárt szendvicseinket bártan ajánlom bármilyen üzleti megbeszéléshez, tárgyaláshoz, vagy például egy gyors, de laktató és finom irodai ebédként is, hiszen ugyan szendvicseink igazán laktatóak és kiadósak, mégsem fogják leterhelni úgy a gyomrot, mint például egy ízletes kézműves hamburger vagy egy finom pizza (azt hagyjuk meg vacsorára :)). 

Oryx kiszállítási térkép Budapest
Budapest
Oryx kiszállítási térkép Budapest
Pest megye

Fehér(zóna)

Kosár összeg Kiszállítási díj
≥ 8000 FT
900 FT
≥ 15.000 FT
0 FT
≥ 30.000 FT
0 FT
30.000 FT <
0 FT

Sárga(zóna)

Kosár összeg Kiszállítási díj
≥ 8000 FT
1790 FT
≥ 15.000 FT
990 FT
≥ 30.000 FT
0 FT
30.000 FT <
0 FT

Narancssárga(zóna)

Kosár összeg Kiszállítási díj
≥ 8000 FT
2790 FT
≥ 15.000 FT
1790 FT
≥ 30.000 FT
990 FT
30.000 FT <
0 FT

Piros(zóna)

Kosár összeg Kiszállítási díj
≥ 8000 FT
3790 FT
≥ 15.000 FT
2790 FT
≥ 30.000 FT
990 FT
30.000 FT <
0 FT

Az alábbi településekre, illetve kerületekbe már 30 szendvics felett ingyenesen szállítunk: Budapest XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXIII kerületeiben, Gyál, Ócsa, Felsőpakony, Alsónémedi, Vecsés, Üllő, Monor, Vasad, Monorierdő, Csévharaszt, Péteri, Bénye, Gomba, Gyömrő, Maglód, Mende, Ecser, Pécel. Kiszállítást minimum 20 db szendvics rendelése esetén tudjuk biztosítani.

Budapest további kerületeibe, illetve Pest megye tőlünk távolabb eső településeire 100 db szendvics rendelése estén tudjuk biztosítani az ingyenes kiszállítást. A minimum rendelés 50 db szendvics.