Ezeket a terheket veszi le a válladról egy catering cég

Egy esemény szervezése számtalan kihívást rejt magában, és bizony, gyakran lelassít minket a teendőkkel járó terhek hatalmas súlya. Azonban egy profi catering cég, – melynek küldetése, hogy a legfinomabb ételekkel megörvendeztessen bennünket, és ugyanakkor levesse vállunkról a rendezvények lebonyolításával járó nehezéket -, hatalmas segítséget nyújthat.

Milyen jó volna, ha hátradőlve élvezhetnénk mi is a találkozónkon összegyűlt személyek társaságát, miközben körbe kóstoljuk a finomabbnál finomabb falatokat..

Egy catering cég szolgáltatásával ez lehetséges! 

Hadd mutassuk be, miért is érdemes egy catering cég segítségét kérni, és hogyan könnyíthetik meg az életünket.

Kreatív gasztronómia, bámulatos ízek

Az első és talán legfontosabb előnye egy catering cégnek az, hogy megadhatja rendezvényünknek a saját személyes stílusát.

Hány órát égethetnénk el azzal, hogy kitaláljuk az ételek típusát, megvalósítsuk, majd tálaljuk?

Egy profi catering cég megbízásával kreatív és innovatív falatkákkal kényeztethetnek minket, melyek garantáltan elkápráztatják vendégeinket egyaránt.

Nemcsak a hagyományos ételekkel, de különleges specialitásokkal és tematikus menükkel is meglephetjük meghívottjainkat, így eseményünk valódi, maradandó gasztronómiai élménnyé válik.

Időtakarékosság és stresszmentesség

A rendezvények szervezése rengeteg időt és erőfeszítést igényel, ami különösen igaz a menü összeállítására és az ételek elkészítésére.

Ezen a ponton lép be a catering cég.

Nem kell azon nyugtalankodnunk, hogy az utolsó pillanatban kutyafuttában készülődünk vagy eseményünk alatt szervíroznánk. A cég szakemberei mindent lebonyolítanak, így mi bátran átadhatjuk magunkat az esemény minden pillanatának, anélkül, hogy a részletek miatt aggódnunk kellene.

Rugalmasság a különleges igényekre

A következő nagy fejtörést okozó kihívás: a különböző étkezési stílusok – vegán, vegetáriánus -, illetve az étel intoleranciák.

Egy nagyobb volumenű esemény során elengedhetetlen, hogy számoljunk a speciális étkezési igények kielégítéséről.

Egy jó catering cég kiemelkedően rugalmas, amikor speciális igényekről van szó. Legyen szó diétás étkezésről, allergiákról vagy vallási szempontokról, személyre szabott megoldásokkal áll elő, hogy eseményünkön mindenki jól érezze magát és ugyanúgy élvezhesse az ételeket.

Tájékozódj részletesen szervezés során a vendégek étkezési szokásait illetően!

Végszóként..

A megfelelően kiválasztott catering cég valódi megkönnyebbülést hoz az életünkbe, ha különleges események és rendezvények megvalósítására vágyunk.

Az ínycsiklandó ételek, a személyre szabott megoldások, a professzionális szolgáltatás és a stresszmentesség mind, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az összejövetelünk emlékezetes és kellemes legyen minden résztvevő számára.

Bízd magad egy profi catering cégre, és élvezd a találkozód igazán gondtalanul!

Oryx kiszállítási térkép Budapest
Budapest
Oryx kiszállítási térkép Budapest
Pest megye

Fehér(zóna)

Kosár összeg Kiszállítási díj
≥ 8000 FT
900 FT
≥ 15.000 FT
0 FT
≥ 30.000 FT
0 FT
30.000 FT <
0 FT

Sárga(zóna)

Kosár összeg Kiszállítási díj
≥ 8000 FT
1790 FT
≥ 15.000 FT
990 FT
≥ 30.000 FT
0 FT
30.000 FT <
0 FT

Narancssárga(zóna)

Kosár összeg Kiszállítási díj
≥ 8000 FT
2790 FT
≥ 15.000 FT
1790 FT
≥ 30.000 FT
990 FT
30.000 FT <
0 FT

Piros(zóna)

Kosár összeg Kiszállítási díj
≥ 8000 FT
3790 FT
≥ 15.000 FT
2790 FT
≥ 30.000 FT
990 FT
30.000 FT <
0 FT

Az alábbi településekre, illetve kerületekbe már 30 szendvics felett ingyenesen szállítunk: Budapest XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXIII kerületeiben, Gyál, Ócsa, Felsőpakony, Alsónémedi, Vecsés, Üllő, Monor, Vasad, Monorierdő, Csévharaszt, Péteri, Bénye, Gomba, Gyömrő, Maglód, Mende, Ecser, Pécel. Kiszállítást minimum 20 db szendvics rendelése esetén tudjuk biztosítani.

Budapest további kerületeibe, illetve Pest megye tőlünk távolabb eső településeire 100 db szendvics rendelése estén tudjuk biztosítani az ingyenes kiszállítást. A minimum rendelés 50 db szendvics.